Book Depository Search

Free Delivery on all Books at the Book Depository

Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

Ανανεώσεις

Ανανεώθηκε η σελίδα μου στη sadness, με νέο look, δύο νέες ιστορίες και ένα καινούριο ποίημα (αυτό το έχω ανεβάσει κι εδώ). Να 'ναι καλά ο dott (webmaster της sadness)!

Δεν έχω άλλα νέα προς το παρόν:))

Υ.Γ: Το όνομα που φαίνεται στη σελίδα δεν είναι το πραγματικό μου. Απλά το αναφέρω γιατί πολλοί με φωνάζουν Μίνα:PPP

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλως σου ξαναγράφω γιατί είμαι εντυπωσιασμένος από την επίσκεψη που έκανα στο Sadness...Δηλ. δεν πιστεύω ότι τόσα πολλά νέα άτομα γράφουν τόσο αληθινά και, τολμώ να πω, τόσο καλά...Τα γράφω σε σένα γιατί σε θεωρώ σαν "εκπρόσωπο" ας πούμε αυτής της "τάσης"..απλώς γιατί έτυχε να συναντήσω εσένα, διαδυκτιακά που λένε...Δεν θα κάνω σχόλιο για τα γραπτά που είναι στη δική σου σελίδα...απλά αναρωτιέμαι χαζά αν ειναι δικά σου!(μη θυμώνεις!) Αν η απάντηση είναι "ναί"(μάλλον αυτονόητο αλλά δύσκολο να το πιστέψω!...), για άλλη μια φορά λέω μπράβο,αν είναι "οχι" και πάλι καλά γιατί και οι μεταφορές δείχνουν πάρα πολλά για τον μεταφορέα... Πάντως το πλήθος των καλών γραπτών στο sadness με εντυπωσίασε!.... Να λοιπόν και το καλό να μην έχω πολλή δουλειά στο γραφείο αυτή τη περίοδο!( αν και στις επόμενες ημέρες αρχίζω πάλι πιό εντατικά..) Αυτά,ελπίζω να είναι όλα καλά με σένα στην Ισπανία

Eroviana είπε...

Ας μην απαντήσω λοιπόν το αυτονόητο. Πάντως, "νέα παιδιά" που γράφουν υπήρχαν πάντα, απλά δεν είχαν internet:P Μόνο σημειωματάρια που κλείδωναν σε συρτάρια. Είναι καλό τελικά να ζεις στον κόσμο της πληροφόρησης:))